Mini Mini Cabrio 1.5 Cooper Chili automaat, mooie volle uitvoering.

Prijs
Gereserveerd
Autorapport
Kopen op afstand
Aankoopkeuring
Merk
Mini
Model
Mini Cabrio
Uitvoering
1.5 Cooper Chili automaat, mooie volle uitvoering.
Kenteken
J-868-VL
Carrosserie
Cabriolet
52.939km
Apk
Ja, tot 11-06-2024
Datum eerste toelating
11-06-2018
Bouwjaar
06-2018
Kleur
Zwart
Bekleding
Stof Zwart
2
Brandstof
Benzine
Transmissie
Automaat

Opmerkingen

Bij het ontwerpen van de MINI Cabrio stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Tijdens koude winterdagen verjaagt uw stoelverwarming de kou en maakt het rijden heerlijk comfortabel. Met behulp van slimme techniek opent of sluit het cabriodak geheel elektrisch. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, windscherm, metallic lak, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

In deze auto beschikt u natuurlijk over een navigatiesysteem met harde schijf. Het audiosysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. U bedient dit veilig, via het stuurwiel of met spraakbediening. Connected drive services maakt het mogelijk om muziek draadloos af te spelen. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Achter het stuur van deze MINI bent u niet alleen. De auto kijkt als het ware met u mee tijdens de rit. De regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is en de automatisch inschakelbare verlichting doet de lichten voor u aan. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken. Met een auto als deze MINI Cabrio komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze MINI wordt verzorgd door een driecilinder motor en een automatische transmissie. Verwarmde stoelen maken het interieur behaaglijk op winterse dagen. De techniek staat voor niets: het gebruiksvriendelijke dak gaat elektrisch open of dicht. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, windscherm, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Het audiosysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Met de hulp van de parkeersensoren kost inparkeren en uitparkeren u geen enkele moeite. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Deze MINI is voorzien van verschillende intelligente veiligheidsvoorzieningen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.

We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?

Zeer nette auto met weinig kilometers.
U kunt de auto bij ons ook in maandbedragen betalen.
U kunt ons bellen voor bezichtiging en een proefrit op telefoonnummer 073-5470826 of 06-52305906

  • ABS
  • Achterbank in delen neerklapbaar
  • Achteropkomend verkeer waarschuwing
  • Achteruitrijcamera
  • Airbag bestuurder
  • Airbag passagier
  • Airco automatisch
  • Armsteun voor
  • Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
  • Bandenspanningscontrolesysteem
  • Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
  • Binnenspiegel automatisch dimmend
  • Boordcomputer
  • Buitenspiegels elektrisch verstelbaar
  • Buitenspiegels verwarmbaar
  • Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
  • Chroom delen exterieur
Motor
Brandstof
Benzine
Vermogen
100 Kw / 137 Pk
Topsnelheid
206 km/h
Acceleratie
8.7 sec. 100 km/h
121 g/km
Euro klasse
Euro 6
Transmissie
Automaat
Aandrijving
Voorwiel
Cilinders
3 (1499cc)
Exterieur
Kleur
Zwart
2
Gewicht
1210 kg
Wegenbelasting
€ 164.00 - € 179.00 / € 656.00 - € 716.00 per kwartaal / per jaar
Velgmaat
18 inch
Bandenmaat
Voor 215/40R18
Bandenmaat
Achter 215/40R18
Wielbasis
2500 mm
Spoorbreedte
Voor 1503 Achter 1503 mm
Interieur
4
Bekleding
Zwart